Ammattijärjestäjä

Auttaa sinua järjestämään kotisi tai toimistosi tavarat paikoilleen.

Ammattijärjestäjä on järjestämisen asiantuntija, joka yhdessä asiakkaan kanssa luo systemaattisesti ja loogisesti järjestystä ja tilaa sekä auttaa luopumaan turhasta tavarasta.  Ammattijärjestäjä auttaa erityisesti kodin, toimiston ja varastojen järjestämisessä sekä ajankäytön hallinnassa. 

Mitä tutustumiskäynnillä tapahtuu?

Ennen järjestämiskäyntiä sovimme tutustumiskäynnin, jossa teemme suunnitelman, asetamme tavoitteet ja sovimme  aikataulut. Voimme toteuttaa tutustumiskäynnin joko etänä tai kasvotusten. 

Kuinka kauan järjestämiseen kuluu aikaa?

Annan tutustumiskäynnillä  arvion työhön vaadittavasta ajasta ja sen hinnasta. Tarkkaa aikaa on kuitenkin vaikea arvioida etukäteen. Asiakkaan päätöksentekokyky vaikuttaa siihen, miten kauan aikaa järjestämiseen kuluu. 

Ammattijärjestäjän hinnasto

TUTUSTUMISKÄYNTI

Tutustumiskäynnillä kartoitamme tilanteesi ja teemme toimintasuunnitelman. Käynti sisältyy hintaa, kun tilaat vähintään 2 tunnin järjestelypalvelun. 

55 €/h (alv 24%)

ETÄKONSULTOINTI

Ammattijärjestäjän apu etäyhteyden välityksellä. 
Vinkit itsenäiseen järjestelyyn.

48 €/h (alv 24%)

JÄRJESTELYKÄYNTI KOTITALOUDET

Käynnillä järjestelemme asiakkaan tarpeen mukaan tilaa varastoon, vaatekaappeihin, lastenhuoneeseen tai mihin sitä tarvitaankin.

2 tuntia 110 € ( alv 24%)
4 tuntia 220 € (alv 24%)
6 tuntia 330 € (alv 24%)

Sisältää tutustumiskäynnin 

JÄRJESTELYKÄYNTI YRITYKSET

Käynnillä järjestelemme asiakkaan tarpeen mukaan tilaa toimitiloihin, varastoon, kaappeihin tai mihin sitä tarvitaankin.

2 tuntia 90€ (alv 0%)
4 tuntia 180€ (alv 0%)
6 tuntia 270€ (alv 0%)

Sisältää tutustumiskäynnin 

Palveluita voidaan tarjota arvonlisäverottomasti, kun sinun tai läheisesti toimintakyky on alentunut pysyvästi tai väliaikaisesti. Tavallisin syy toimintakyvyn alentumiseen on ikääntyminen. Arvonlisäverottomaan palveluun ei tarvita lääkärintodistusta tai ulkopuolisen tekemää virallista arviointia – riittää, että tilaaja ei oman arvionsa mukaan koe selviävänsä siivouksesta ilman apua. Lisäksi palvelun tilaaja saa siivouspalvelusta 60 % kotitalousvähennyksen. Kotitalousvähennyksen maksimi on 3500 euroa henkilöltä. Omavastuu on 100 euroa vuodessa. Lue lisää sivulta Vero.fi

Oletko rakentamassa?

Tiesitkö että voit hyödyntää ammattijärjestäjän palveluita jo rakennusaikana?

Ammattijärjestäjän avulla voit suunnitella itsellesi toimivan ja järjestelmällisen kodin jo rakennusaikana. Ammattijärjestäjä antaa konsultointia ja täydentää arkkitehtien ja sisustussuunnittelijoiden työtä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää ammattijärjestäjän konsultoinnista.

Annika Niskala ammattijärjestäjä rovaniemi Koda oy

Toimimme luotettavasti, ripeästi ja iloisin mielin. Kun etsit laadukasta siivouspalvelua, ole yhteydessä!

Koda oy siivouspalvelut rovaniemi logo
Scroll to Top