TIETOA MEISTÄ

Koda Oy

Koda Oy Annika Niskala

Kodan tarina lähti jo vuonna 2021, kun toinen yrityksen perustajista, Annika halusi luoda palvelun, joka helpottaa perheiden arkea. Alkuun Annika työskenteli yksin, mutta asiakaskunnan kasvaessa mukaan lähtivät hänen siskonsa sekä pari ystävää. Vuonna 2023 oli aika siirtyä osakeyhtiöksi ja yritykseen lähti mukaan Annikan puoliso Tommi.

Tarkoituksenamme on alusta asti ollut tuottaa laadukasta ja energistä asiakaspalvelua sekä tukea henkilökuntamme hyvinvointia.

Tänä päivänä Koda Oy työllistää noin parikymmentä työntekijää.

Koda Oy:n henkilöstö on täynnä nuorta energiaa. Henkilöstömme viihtyvyys on meille erityisen tärkeää, sillä hyvinvoiva henkilökunta palvelee asiakkaitamme laadukkaammin.

Kodan palveluiden tarkoituksena on lisätä asiakkaidemme vapaa-aikaa ja mahdollistaa heille onnellisempi arki. Kehitämme jatkuvasti uusia ideoita ja palveluita, millä tavoin voisimme helpottaa perheiden arkea entisestään.

Koda Oy henkilökunta

Miksi valita Koda Oy?

Saat enemmän vapaa-aikaa. Sinun ei enää tarvitse murehtia siivouksesta, vaan voit tehdä vapaa-ajallasi mieluisia asioita.

Kotisi pesuun käytetään ympäristöystävällisiä ja turvallisia pesuaineita.

Saat 60% kotitalousvähennyksen työmme osuudesta.

Tuet paikallista perheyritystä ja työllistät paikallisia työntekijöitä.

Työskentelemme pääosin pareittain. Työ on nopeampaa ja työntekijöiden kuormitus on pienempi.

Palveluillamme on vastuuvakuutus.

Koda Oy Töihin meille

Meille töihin?

Toimintamme laajentuessa haemme lisää henkilöitä siivoustiimiimme!

Innostuneisuus, auttavaisuus, joustavuus, luotettavuus ja positiivinen asenne ovat ominaisuuksia ja arvoja, joilla ottaisimme sinut avosylin vastaan! Laita viestiä ja kerro itsestäsi!

Scroll to Top